(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Podzimní pečeně na rozmarýnu

Potřebné ingredience
1kg vepřové pečeně s kostí, 4snítky čerstvého rozmarýnu, 250g žampionů, 1balení mozzarellových třešniček, 1kg malých brambor.
Postup přípravy
Vepřovou pečeni osolte, opepřete. Zprudka ji opečte na pánvi, aby se maso zatáhlo. Kuchyňským provázkem připevněte k pečeni snítky rozmarýnu a dejte ji na chvíli stranou. Brambůrky omyjte, osolte, zakápněte olejem a vložte do pekáčku. Přidejte pečeni, zakryjte alobalem, nebo poklicí a pečte v předehřáté troubě na 200°C. Po 30minutách přidejte žampióny bez nožiček naplněné mozzarellou.
Pečte do měkka. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem.
Zkuste, je to vynikající!
Přeji dobrou chuť!
Pečte do měkka. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem.
Zkuste, je to vynikající!
Přeji dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé