(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Můj druhý výtvor - koník

Postup přípravy
Potahování byla teda fakt fuška, marcipán se trhal,myslela jsem, že to vzdám,ale nakonec jsem to nějak zamaskovala :-))Moc díky všem za inspiraci a rady. Bez Vaší podpotry bych zůstala u pečení bábovek:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

boda9
(upraveno)
24. 10. 2010, 10:53
Moc povedený druhý výtvor
problémy s potahováním nejdou ani poznat a koníček je moc pěkný
jen tak dál









nahlásit

branča
(upraveno)
24. 10. 2010, 10:25








nahlásit

pajdulinka
(upraveno)
23. 10. 2010, 22:59
100g polotučného sušeného mléka, 200g moučkového cukru, 1 lžíce medu, 2 lžíce vody, 1 lžička oleje, 1 lžička mandlového aroma. Takhle ho dělám já. Dřív jsem tam olej nedávala a udělala jsem chybu,je to o hodně lepší. Nevím jestli podsypáváte solamylem,to jsem dělala taky,ale kamarádka mi poradila abych to válela mezi potravinářskou folií a musím říct,že to už jinak dělat nebuu. Jsem začátečnice,tak se taky lidí ptám co je lepší.
nahlásit

RomčaJ.
(upraveno)
24. 10. 2010, 11:37
@pajdulinka
Moc díky za radu, já jsem zatím dávala jen med a dost se to drolilo. Příště vyzkouším Váš recept. kamarádka mi poradila pomazat si podložku máslem a je to dobré, solamylem jsem to nezloušela, i když se to tady hodně radí. Vyzkouším tu folii, díky. Chystám se na auto,ale zatím moc nevím,jak to celé potáhnu, takový divný tvar.Koukala jsem, máte moc hezké výtvory

nahlásit

pajdulinka
(upraveno)
23. 10. 2010, 22:44
tak to jste zamaskovala opravdu dobře
není to nikde vidět. Máte formu,nebo je to vykrajované?

nahlásit

RomčaJ.
(upraveno)
23. 10. 2010, 22:47
@pajdulinka
Moc děkuji.Nahoře je to celkem dobré,ale ty boky,kde je hříva, kytky a čtyřlístky byly hrozné. Musím vyzkoušet nějaký jiný recept na marcipán. Nemáte nějaký tip?Hodně se mi drolil a špatně se rozvaloval. Vykrajovala jsem z plechu podle nakreslené šablony.
nahlásit