Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Chtěla jsem se zepatat jestli tady někdo z okolí Děčína nebo UL kdo by mi upekl pro matýska k prvnim narozeninám nějakej takovejhle krásnej dortík

0.0
Chtěla jsem se zepatat jestli tady někdo z okolí Děčína nebo UL kdo by mi upekl pro matýska k prvnim narozeninám nějakej takovejhle krásnej dortík

Potřebné ingredience

Šlehačka

Postup přípravy

Aby byl dortík šlehačkovej pokud možno a potaženej marcipánem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

helulka (upraveno) 4. 10. 2008, 0:37
Jen jsem chtěla upozornit na tuto maminku,která si zde dávala poptávku na dort pro syna k narozeninám (na 8.10.08). Objednala si ho u mne už v srpnu , prý aby měla jistotu, že bude na 100%. Navymýšlela si spoustu věcí, o peníze ji očividně nešlo (do 1500 ,-), hlavně musel být hodně velký s medvídkem Pú a jeho kamarády... a kdoví,co všechno. Vyžádanou zálohu 500,- mi slíbila zaslat do týdne. Pak se omlouvala,že tam,kde zrovna je není pošta ani banka.. tak že ji pošle později..Nic ! Do dnešního dne nebyla schopná peníze poslat. Tak jsem ji objednávku zrušila. Jen mě mrzí,že kvůli takové nesolidní paní jsem musela odřeknout dorty pro mé dvě kamarádky,které byli nuceni si je objednat v cukrárně. +o( +o( A paní nemá ani kousek slušnosti mi odpovědět na urgence.
Fres 13. 10. 2008, 18:47
@helulka Helu to jsi napsala dobře.Takový už znám-navymýšlí si, je jim jedno co to bude stát a když dojde na placení tak je z nich rázam mrtvý brouk!!Ať si to ostatní přečtou a aspoň jí nenaletí jako ty!! (6) (6) (hello)
nakytka 16. 8. 2008, 7:48
Výborné a fakt krásné dorty v Děčíně peče paní Tymová (Y) (Y) (Y)
Krupino 16. 8. 2008, 8:36
@nakytka Ivo nawww.artmama.cz je pani z Benešova nad Ploučnicí ,má přezdívku Lucik a mně upekla dort co mám v receptech tak jukněte,mohu ji vřele doporučit,řekla jsem ji svou představu a podívejte sama (clamp)
pett* 16. 8. 2008, 0:46
Ivuš, ale podle toho co jsem tu tak na diskusích četla není šlehačka s marcipánem moc vhodná kombinace. Marcipán se šlehačkou nekamarádí a roztéká se :-( jo a nezobrazuje se mi žádná fotečka, jaký že to dortík vlastně chcete ?
moninani 16. 8. 2008, 9:51
@pett* Péto,dá se to.Ted jsem v týdnu pekla pro kamarádky k svátku dortík plněný šlehačkou,potahovaný falešným mléčným marcipánem a vůbec to neteklo,ain po dvou dnech.Boky a vršek jsem pomazala troškou pudinko-máslového krému a dala silnější plát marcipánu a v pohodě.
Fres 15. 8. 2008, 23:54
Ivo koukni sem http://dorty.artmama.cz/

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie