Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

mix pro první strávníky-5-10 měsíců

0.0
mix pro první strávníky-5-10 měsíců

Potřebné ingredience

mrkev-maso(králičí,kuřecí,krůtí),brambory,cuketa,brokolice,petržel.....,trochu oliv. oleje

Postup přípravy

Vše rozmixuju na jemno ve velkém mixéru( termomix) na jemno
-dělám asi deset dávek, potom to zamrazím do igel. pytlíků-dávka na 1 den, pak už jenom ráno vyndám, ohřeju v mikrovnce a oběd je hotový! Matýskovi to chutná víc než koupená přesnídávka za 30kč....to jsem myslela, že to vrátí zpátky...Vše se dá podle množství a druhu přísad obměnovat podle vl. fantazie a chuti...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Myšina 12. 1. 2009, 16:09
Ahoj, taky mrazím do zásoby, ale každý umixovaný druh zeleniny zvlášť. Dávám to do tvořítek na led. Pak zmrzlé hromádky od jednoho druhu sesypu do pytlíku a pak jen vylosuju každý den jiný počet hromádek od různých druhů a máme pestrou stravu. :-) Jako v matematice: 2mrkve+3špenáty+1maso 2kukuřice+2rokolice+1brambora+1maso atd...... M.
SonikOn (upraveno) 10. 1. 2009, 12:52
Také to tak dělám, jen jsem si na to koupila kalíšky od AVENTU, mohou jak do mrazáku, tak po té i do vodní lázně, kde je ohřívám. Na začátku jsem nakoupila přílkrmy od hami (asi 50 skleniček, chtěla jsem pro malého to nejlepší, ale bohužel Ondrášek je nechtěl jíst, tak jsem je prodala). Za to domácí nepapal, ale přímo žral. Je nám 9 měsíců a máme 9,5kg. Zkusila jsem i rýži, Ondráškovi chutnala, jen mixér jsem na ní úplně oddělala, Ježíšek byl ale hodný a koupil mi nový. Chci zkusit i těstoviny (pl), snad mu budou také chutnat. Když někam dopoledne jdeme, ohřeju papání ráno, dám do termotašky a poté mohu malého kdekoli nakrmit.
regii 6. 12. 2008, 20:54
ahojky. Našemu Matýskovi také chutnalo víc než nějaká kupovaná přesnídávka. teda.. Matýskovi je už 15 měsíců. Ale to stejné jako děláte teď vy jsme vařily od půl roku do deseti měsíců. (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie