Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Rychlá a lehká večeře co opravdu zasytí

0.0
Rychlá a lehká večeře co opravdu zasytí

Potřebné ingredience

Salát LOLLO (můžete použí i dubáček, ledový, atd...), vejce na 2 porce asi 3-4kusy, slanina asi 8plátků, rajčata, paprika, stroužek česneku, olivový olej asi 3lžíce, koření dle chuti, já dala i čerstvou posekanou bazalku do dresingu, sůl

Postup přípravy

Na talíř dáte salát já tady použila salát LOLLO (opláchnutý samozřejmě!) na něj poklademe asi 4plátky slaniny (použila jsem Váhalovu) kterou předtím nasucho opražíte na pánvičce, pokladete další zeleninu dle chuti, někdo může použít i sušená rajčata předem naložená v oleji a octu (já dávám přednost čerstvé zelenině!) doporučuji třeba i žampiony, atd... potom dáte nakrájená vejce, která by se měla vyřit na měkko t.j. dáváte-li do vroucí vody vaříte asi 3minuty, já dámám do osolené vlažné vody a zde tedy vařím asi 10-12minut, mírně osolte, poté zalejete dresingem, který si uděláte dle chuti, ten můj vypadal takto: 3lžíce pol. olivového oleje, 1lžička kávová octa, vegeta používám dětskou bez glutamátů a barviv :o), větší hrst bazalky čerstvé, jemně nasekané, sůl dle potřeby a 1,5 pol. lžíce bílého jogurtu, ale nápadům a chutím se meze nekladou.

Našla jsem inspiraci v posledním vydání magazínu Albert viz.foto v postupu, ale holt u nás mají časopis nikoliv ingredience na recepty, které tam radí, proto jsem upravila dle možností a vlastních chuti !!!

Výsledek byl myslím super, ačkoliv jsem nevěřila, měla jsem co dělat, abych svoji porci do sebe dostala, jo a manžel si dal s rohlíkem, já měla jen ždibík, ale celej bych už nenatlačila :o),. každopádně vážně doporučuju, zvláště v těch dusnech to byla fakt prima večeře!!!

přiblížení :o)

inspirativní číslo Alberta :o)

Pro porovnání s originálem :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 22. 7. 2009, 14:09
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie