Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Buchta z přesnídávky

0.0
Buchta z přesnídávky

Potřebné ingredience

300g pol.mouky,200g cukru,1 prášek do peč.,2 přesnídávky,2dcl mléka,2dcl oleje,1 vejce,2 lžíce kakaa,POLEVA:50g másla,100g cukru moučka,2 lžíce mléka,2 lžíce rumu,2 lžíce kakaa,kokos na posypání polevy

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme dohromady a dáme péci na vysypaný plech asi 30min.POLEVA:všechny suroviny na polevu dáme rozehřát a mícháme,aby nevznikly hrudky z kakaa.Nevaříme.Nalijeme na buchtu a posypeme kokosem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kocca 25. 3. 2009, 11:26
Dneska jsem vyzkoušela a je to vynikající buchta. Jen jsem tam nedala do těsta kakao a navrch jsem naskládala meruňky. Mám to jako bublaninu a je to super. Konečně zužitkuji hruškové přesnídávky, které mi malá nechce jíst a mě taky nechutnají. V buchtě je to super. (Y)
Zuzalenka 18. 2. 2008, 14:32
Moc Vám děkuji za super tip, buchtička je opravdu vynikajici (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp). Navíc jsem spotřebovala starší domácí výživy, prostě jsem nadšená (radost) :-) (dance). Píši si do svého receptáře a budu ji dělat častěji. Pěkné dny přeji (F) (F) (F) (F) (F)
aenja 21. 2. 2008, 18:39
@Zuzalenka To jsem moc ráda,že jsem pomohla,já ji taky dělám moc ráda.je to rychlovka a není suchá.Já jsem zase spotřebovala kyselé kompoty meruněk,které nikdo nechtěl.Rozmixovala jsem a osladila.Odměřila a kompoty mizí. (Y)
kopretin.a (upraveno) 28. 8. 2007, 12:29
Dělala jsem z jahodových přesnídávek a super. Přidala jsem ještě citrónovou kůru a šťávu a lžíci medu. Buchta vůbec není suchá, je pěkně vláčná a ňam ňam (clamp) (clamp) (clamp). Díky za recept (L).
joušín 16. 7. 2007, 12:58
též zařazuji a brzzzy vyzkouším, díky :-) :-) :-) :-) :-) :-) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (X)
Jarmuschka 15. 7. 2007, 0:39
Dneska jsem vyzkoušela a zařuji do svého repertoiru! (Y) O kvalitě svědčí to, že když jsem dala manžovi ochutnat, tak se hned ptal, kde je plech se zbytkem :-$ - ale holkám na sváču nechal. A protože jsem (X) (X) nechtěla dělat rumovou polevu, použila jsem čokoládovou instantní, rozdělanou ve vodě. A příště budu sypat více kokosu - strašně se "vpíjí" do té polevy... ;-)
aenja 15. 7. 2007, 8:05
@Jarmuschka Jsem ráda,že chutnalo. :-) :-) :-) :-)Pro mého manžu jsou vždy buchty suché,tak tady u té byl konečně spokojen.Taky dělám jen s čokoládovou polevou a někdy ani kokos nedávám.A když nemám přesnídávku,rozmixuji kompot a odměřím do skleniček od přesnídávky.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie