Ke zlaté svatbě

Potřebné ingredience
Korpus: 12 vajec, 12 PL teplé vody, 60 dkg cukru, 60 dkg hladké mouky, 1 prdopeč od Michaela S. (Terísek 58)
Krém: nadstavovaný máslový kakaový a vanilkový máslový prokládány broskvemi
Zdobení: mléčná hmota tady z MMB, jen si k lítosti nepamatuju autorku :-(((, fotografie z jedlého papíru
Postup přípravy
Výsledná váha 8,5 kg.

boční pohled

staromanželé
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Suezie
(upraveno)
22. 6. 2010, 21:38
Děkuji !!! Opravdu se líbil.

nahlásit

helša
(upraveno)
22. 6. 2010, 10:47
Tak ten se opravdu povedl
Tleskám a obdivuju
Určitě musela být velká radost z toho dortu







nahlásit
Bublix
(upraveno)
22. 6. 2010, 9:01






nahlásit