(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Věřin koláč
Potřebné ingredience
1/2 kg strouhaných jablek, 15 dkg moučkového cukru, 1 lžička jedlé sody. Toto smíchat a nechat 20 minut odpočinout. Pak přidat 2 dcl oleje, 2 dcl vody, 30 dkg hladké mouky. Péct na vymazaném a vysypaném plechu při teplotě 150 stupňů.
Postup přípravy
Tento recept jsem dneska objevila v našich regionálních novinách. Vypadá, že je to jednoduché, nenáročné na suroviny a i celkem rychlé. Pokud to bude i dobře chutnat, tak to nebude mít chybu. Já to zatím nezkoušela, ale až bude čas, vyzkouším a pak napíšu, jak to dopadlo. Třeba budete některá rychlejší a vyzkoušíte ho dřív. Pak budu ráda, kdy mi sem své dojmy a poznatky napíšete ;-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ilonáček
(upraveno)
25. 5. 2009, 21:14






nahlásit