(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Zapékaná kotleta s cibulkou a smetanou
Potřebné ingredience
1 kg vepřových kotlet s kostí • sůl • pepř • olej • 3 velké cibule • 300ml smetany na šlehání • bazalka
Postup přípravy
1 kg vepřových kotlet s kostí jme očistili,osolili,posypali čerstvě drceným pepřem a pěkně rychle orestovali na pánvi s rozpáleným tukem.Když začínaly dostávat barvu,přihodili jsme nahrubo nasekané cibule a pokračovali v rychlém restování.Pak jsme k masu přilili smetanu na šlehání a přisypali nasekanou bazalku.Směs jsme povařili a hlídali,aby se nespálila.Když omáčka začala houstnout,odstavili jsme pánev a dali zapéct do trouby.Podáváme s hranolkami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé