(recept
si oblíbilo 92 návštěvníků)
4 porce
45 minut
Francouzské brambory

Potřebné ingredience
brambory
gothaj
vajíčka natvrdo i syrová
hrášek
kys.okurka
cibule
sůl, pepř
krájítko na bramborový salát, pekáček
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce. Přes takové to krájítko na bramborový salát krájíme na kostičky, přidáme gothaj na kostičky, hrášek z plechovky, cibuli na drobno, vejce natvrdo, kys. okurku, děláme vrstvy. Osolíme, opepříme, zalejeme rozšlehaným vajíčkem a zapečeme.

Děláme vrstvy do pekáčku (tyhle jsem dělala z nových brambor, tak jsem je nevařila ve slupce, ale dávala syrové)

zalijeme vajíčkem a dáme zapéct

a papáme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
keira07
(upraveno)
2. 4. 2016, 13:25
Váš recept jsem objevila dnes, po Velikonocich jsem hledala jak zužitkovat vajíčka. Udělala jsem bez uzeniny a k tomu přírodní plátky z kuřete.mňamka

nahlásit

bubík4
(upraveno)
14. 5. 2016, 18:47
@keira07
jsem ráda, že vám chutnalo

nahlásit

Kacer z Prahy
(upraveno)
28. 4. 2011, 17:19
Jani hotovo




nahlásit

bubík4
(upraveno)
28. 4. 2011, 19:12
@Kacer z Prahy
to jsem ráda, snad jste si šmákli



nahlásit

DFYT
(upraveno)
14. 1. 2011, 13:27
Jani
, děkujeme za mňamkový receptík
. Dnes jsem dělala se smetanou i se sýrem a místo gothaje jsem nadrobno nakrájela vyuzenou kotletku... no, óóóbr dobrůtka. Všem doporučuji vyzkoušet
. Zdraví Lucie



nahlásit

bubík4
(upraveno)
15. 1. 2011, 13:29
@DFYT
Nemáte vůbec za co, mějte se pěkně a díky za vyzkoušení receptíku. Hezký den






nahlásit

KaSen
(upraveno)
6. 1. 2009, 14:10
My mame radeji nez smetanu tak strouhany syr,ten brambory trochu i spoji...ale jinak je delam presne jako vy

nahlásit

bubík4
(upraveno)
6. 1. 2009, 15:09
@KaSen
ZKUSÍM SE SÝREM, DÍKY ZA TIP

nahlásit

Lelda
(upraveno)
11. 5. 2007, 19:11
Zapékané brambory můžem pořád,já do nich jěště dávám papriku nakrájenou na proužky a zalívám mlékem s rošlenanými vejci.

nahlásit

bubík4
(upraveno)
11. 5. 2007, 19:17
@Lelda
Barunko, papriku dávám někdy taky, když potřebuju vymést lednici
Je to moc dobrý. Určitě záleží na fantazii a na chuti. Je to dobrůtka. Mějte se krásně


nahlásit

gladisghost
(upraveno)
5. 5. 2007, 12:31
Milujeme francouzké brambory...u nás, ale místo vejce zalejeme šlehačkou zkuste to a budete se zalizovat jednou tolik.



nahlásit

bubík4
(upraveno)
5. 5. 2007, 13:01
@gladisghost
Díky za tip


nahlásit

bubík4
(upraveno)
1. 5. 2007, 17:33
Dneska jsme měli k obídku, tak jsem nafotila.........

nahlásit