Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 46 návštěvníků)

Pangas v troubě

0.0
Pangas v troubě

Potřebné ingredience

pangas
sůl, kmín, solčanka, sl. paprika, koření na ryby
česnek
jarní cibulka
rajčata
kozí rohy
citron
máslo

Postup přípravy

Rybu dáme do pekáčku. Pocitronujeme. Posypeme vším kořením. Přidáme česnek na plátky nebo rozetřený. Posypeme cibulkou na kolečka. Přidáme rajčata na kolečka. Obložíme kozími rohy. Poklademe plátky másla a trošku podlijeme vodou nebo bílým vínem a dáme do trouby.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

domula 16. 11. 2011, 11:06
Tak jsme včera měli k večeři :-) :-) :-) Mňamka jako vždy (Y) (Y) (Y) (Y)Myslím, že není potřeba žádný komentář (L) (L) Dnes se chystáme na kuře zalité Moravankou, jen se bojím, jestli to moc nenasákne a nebude to pro děti ostré. Janičko, děkujeme moc za recepty (K) (K) (K)
Evasma 4. 3. 2009, 18:23
Tak jsem Jani dělala pangase podle tohoto receptu a móóóc nám chutnal (Y) (Y) (Y) ... já si teda nevšimla a dala jsem tam místo kozích rohů sterilované feferonky ... no pálilo to pěkně ;-), ale mělo to šmrnc a moc dobrou chuť - takovou pikantní. Díky za recept Eva (F)
bubík4 4. 3. 2009, 18:35
@Evasma EVI TO JSEM MOC RÁDA, DÍKY ZA POCHVALU (flower)
mamina33 13. 6. 2008, 21:02
Super, super, super |:o) |:o) |:o). Výborná rybička, která mne nadchla (Y). Přidala jsem ještě snítky kopru a špetku hladké mouky :-)
bubík4 13. 6. 2008, 21:06
@mamina33 JSEM RÁDA, ŽE CHUTNALO (Y)
modroocka 8. 3. 2008, 12:37
At je to morska nebo sladkovodni ryba,receptik je suprovej a ryba byla vynikajici (clamp) (clamp) (clamp)
bubík4 8. 3. 2008, 12:45
@modroocka tak to jsem moc ráda, že chutnal :-) (L)
PRATELKA 24. 11. 2007, 12:28
To není mořská ryba, na tom českým překladu je napsáno sladkovodní, chovaná ve V eitnamu, ale je tedy suprová, dneska byla k obědu v těstíčku (clamp) (clamp) (clamp) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D)
bubble 28. 9. 2007, 13:24
Děkuji za tip, dnes jsme ho měli poprvé a je opravdu výborný, je to kus masa a ne nějaká hubená fileta!!! ;-) Ode dneška pouze pangas! :-P
bubík4 28. 9. 2007, 13:51
@bubble NENÍ ZA CO. PŘESNĚ TAK, JE TO KUS ŠŤAVNATÉ DOBRÉ RYBY (Y)
Lukrato 3. 9. 2007, 16:14
Včera jsem si v Tescu koupila 2 balíčky Pangase a už se těším, až ho zítra vyzkouším.... A on fakt nemá žádný kosti ??? Já totiž ryby nedělám moc často právě kvůli kostem, přestože vím, jak jsou zdravé.....A překvapilo mě, že ani není moc drahej, 130,-Kč/kg....a nevíte jestli je to mořská nebo sladkovodní ryba ? Kvůli jódu..... Moc díky za odpověď.... :-$
shuli 24. 11. 2007, 19:28
@Lukrato je to sladkovodni sumeček. :-)
I+K 28. 9. 2007, 11:02
@Lukrato u nás ho mají kulo za 103 kč..dnes se na něj chystám (jidlo)
bubík4 28. 9. 2007, 11:41
@I+K (Y) (Y)
spelinka 3. 9. 2007, 16:41
@Lukrato Ahoj, opravdu nemá žádné kosti a je výborný, a já za něj dokonce dala 140,- :-o. Já ho strčila jen do trouby na máslo a pokmínovat, gril. koření a malinko osolit - výborné (Y)
bubík4 3. 9. 2007, 16:40
@Lukrato JE TO MOŘSKÁ RYBA KOSTI OPRAVDU NEMÁ A CENA JE SUPER TAK SI NECHTE CHUTNAT (Y)
Lukrato 3. 9. 2007, 17:19
@bubík4 Děkujííííí za odpovědíííííí ;-) :-$
bubík4 3. 9. 2007, 17:33
@Lukrato (L) (L)
feehaa 3. 9. 2007, 15:19
Souhlasím s ostatními..Pangasiuse jsme zkusili náhodou, když byl v akci a je to úúúžasná "ryba" - sumeček. Vynikající je také zapečený s brambory a bylinkovou solí :-P :-P :-P
bubík4 3. 9. 2007, 15:25
@feehaa (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
kristynahal 29. 8. 2007, 15:41
Od tý doby, co mi kamarádka přinesla Pangase na ochutnání, tak už jinou rybu nekupujeme. Nemá kosti a je výborná. A když jí obalím a osmažím, tak je po usmažení do čeho kousnout, a není to jen strouhanka jako u jiných filetů. Receptík vyzkoušíme, takhle zapečenýho s rajčátkama jsem ho ještě nedělala, tak děkuji Jani za recept. (Y)
bubík4 29. 8. 2007, 16:44
bubík4 29. 8. 2007, 16:44
@kristynahal NENÍ VŮBEC ZA CO. DĚLÁM PODOBNĚ I FILE.......JE TO MOC DOBRÝ (F) (F) (F)
bernadetta 29. 8. 2007, 14:04
Jani váš recept mne ispiroval k tomu koupit rybu, do dneška pro mne neznámou. Četla jsem i diskuzi a čekala, jaký ten PANGAS bude *-). Můžu říct, že byl famozní (Y) (Y) (Y) díky za luxusní receptík.... (L)
bubík4 29. 8. 2007, 16:43
@bernadetta LUCKO, TAK TO JSEM MOC RÁDA, ŽE JSTE SE NEZKLAMALA A POCHUTNALI JSTE SI (Y) (Y) (F) (F) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie