Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Buchta jako lahoda

0.0
Buchta jako lahoda

Potřebné ingredience

jabka písk.cukr 4vejce polohrubá mouka hladká mouka kakao prášek do pečiva 120g rozpuštěného másla švestky drobenka

Postup přípravy

400g strouhaných jablek + 250g pískového cukru + 4 vejce zamícháme v mísi, 10 minut dáme odležet aby jabka pustila šťávu, postupně vmícháme 150g poloh.mouky a 150g hl. mouky, prášek do pečiva a 60g kakaa.A nakonec 120g rozpuštěného másla nebo hery.
Rozetřeme na plech vymazaný a vysypaný moukou, poklademe švestkami a posypeme drobenkou.
Pečeme asi 40 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie