(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kančí závitky
Potřebné ingredience
kančí kýta, plátky slaniny, 2 vejce, 2 jarní cibulky, 2 cibule, vývar z kostky masoxu, plnotučná hořčice
Postup přípravy
* Jarní cibulku pokrájet, polovinu osmažit na lžíci oleje, přidat vejce a umíchat míchaná vajíčka. Odstavit, přidat zbytek jarní cibulky.
* Maso omýt, osušit, naklepat, osolit, opepřit. Poklást plátkem slaniny, míchanými vajíčky a smotat do závitku.
* V pekáčku rozpálit olej a závitky opéct ze všech stran.
* Cibuli pokrájet na kolečka, přidat k masu. Maso posypat sladkou paprikou, kořením na zvěřinu a postříkat hořčicí. Podlít vývarem a dusit do měkka (1,5 - 2 hodiny)
* Hotové závitky vyjmout, výpek zahustit jíškou.
Výborné s br.knedlíkem a špenátem nebo jen se šťouchanými bramborami.
* Maso omýt, osušit, naklepat, osolit, opepřit. Poklást plátkem slaniny, míchanými vajíčky a smotat do závitku.
* V pekáčku rozpálit olej a závitky opéct ze všech stran.
* Cibuli pokrájet na kolečka, přidat k masu. Maso posypat sladkou paprikou, kořením na zvěřinu a postříkat hořčicí. Podlít vývarem a dusit do měkka (1,5 - 2 hodiny)
* Hotové závitky vyjmout, výpek zahustit jíškou.
Výborné s br.knedlíkem a špenátem nebo jen se šťouchanými bramborami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé