Zapečené plněné bramboráky

Potřebné ingredience
Na bramboráky: brambory,mléko,hl.mouka,majoránka,česnek,pepř,sůl.
Na směs:kuřecí maso,uzené maso nebo anglická slanina,konzerva Mexiko Bonduelle,rajče, worchester,sojová omáčka,Čertovská omáčka,sýr-eidam,pepř,kari,ml.paprika.
pánev, varná miska
Postup přípravy
Připravíme si směs na plnění.Nakrájíme kuřecí maso a uzené na kostičky a dáme na sucho na pánev.Uzené pustí šťávu tak nemusíme dávat olej,ale pokud děláme jen z kuřecího tak trošku podlejeme olejem.Orestujeme,zakapeme Worchesterem a Sójovkou.Přidáme veškeré koření.Opět chvilku orestujem a přídáme nakrájené na drobno rajče.Až rajče změkne, přidáme půl konzervy Mexico,kde je hrášek,kukuřice,paprika a hlavně nálev,který tomu dává chuť.Promícháme a necháme chvilku dusit.Nakonec přidáme Čertovskou omáčku a opět krátce podusíme.
Naplníme bramborák, na směs dáme plátek sýra a překlopíme na půlku.Skládáme do varné misky těsně k sobě a zprudka 15minut na 275stupňů zapečeme.
Podáváme s čerstvou zeleninou.

připravíme si vynikající směs,kterou naplníme bramboráky.

až je hotovo můžeme plnit.

na bramborák dáváme směs

proložíme sýrem,čím více tím lépe.

skládáme těsně vedle sebe a zapečeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu









































































