Domácí Kombucha

Postup přípravy
já jí dělám ta že mám udělanou tak že jsi odliju do sklenice trouchu čaje z kombuchy a na teplém místě se houba udělá na vrchu takovej povrch a to je ta houba , je to uvařenej černej čaj s cukrem a do toho se dá ta houba a nechá se 6-8 dní na teplem místě a a po těch 6-8 dnech to můžete pít a tu houbu v žádnem případě nevyhazovat používáse pořád kolem dokola ale pokáždý jí musíte umít ve vodě s jednou lžíci octa a dáse znovu do toho čaje .

Lucko takhle vypadá ta houba u ve sklenici
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Monča32
(upraveno)
18. 3. 2009, 21:41
zdravím,chtěla jsme se zeptat kde tu zakladni houbu seženu.Moje mamka ji kdysy taky pila ale to jem byla ještě dost malá.tak nevim kde se to do te sklenice vzalo diky předm za opověď s pozdravem zvídavá Monika

nahlásit
Ilona Ho.
(upraveno)
10. 3. 2009, 13:35
Inspirace je dobrá,ale recept žádnej




nahlásit

tomtyna
(upraveno)
10. 3. 2009, 13:50
@Ilona Ho.
Ilonko tady máte odpověd http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=40744&user=85818
Mirka



nahlásit