(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zavařená dýně do polévek nebo pod maso

Potřebné ingredience
Dýni oloupeme, z dýně zbavíme měkké dužiny i s jádry a na prošky a pak na kostičky Plníme do sklenic a sterilujeme 30 40 minut při teplotě 70 - 75 °C.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
BenadovaH
(upraveno)
3. 9. 2012, 13:11
zdravím, chci se zeptat, zda se steriluje tak na sucho nebo zalít vodou nebo nějakým nálevem??díky Helča
nahlásit

Kospetaaa
(upraveno)
21. 9. 2010, 16:23

nahlásit

tomtyna
(upraveno)
21. 9. 2010, 17:24
@Kospetaaa
Hani nic do toho nedávám jen jsem zavařila chtěla jsem to skusit a po zavařen to dopadlo dobře
jukněte na mé dlalší recepty možná se vám budou hodit




nahlásit