Medové oříškové řezy

Potřebné ingredience
Korpus: 100 ml tekutého medu, 50 ml oleje, 50 ml mléka, 2 vejce, 120 g polohrubé mouky, 1 zarovnaná lžička prášku do pečiva, 30 g strouhaných lískových oříšků, 30 g strouhaného kokosu. Dále: 20 g strouhaných lískových oříšků, rybízová marmeláda, čokoládová poleva.
plech 30 x 40 cm, pečící papír
Postup přípravy

korpus upečený do zlatova

Místo marmelády jsem na spodní díl dala višńový džem, na to karamelový krém, vrch s oříšky potřela čokoládou a krájela na tenké proužky. Bylo to moc sladké.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu













































































































